Wat klanten zeggen

Home » Wat klanten zeggen

Wij wilden onze woonkamer opknappen en hier moest ook het elektra voor worden aangepast. Erik is bij ons langs geweest om onze plannen door te nemen, ook kwam hij zelf met goede ideeën.
Na aanleiding van het gesprek hebben wij een offerte laten maken, deze was compleet en de prijs was marktconform. Wij hebben daarom besloten na het fijne gesprek en het goede gevoel om samen met Alva Volta verder te gaan. Inmiddels is alles klaar en zijn wij heel tevreden over de uitvoering en het resultaat.

Ger Huizing

De samenwerking met Alva Volta hebben wij als bijzonder prettig ervaren, omdat Erik enorm meedenkt in het proces. Dit project betrof een splitsing in 2 appartementsrechten en was doordat het een bestaand gebouw betrof vrij complex met de aanleg van de elektra.

Door het meedenken, de ervaring en de adviezen is de aanleg van 2 nieuwe installaties perfect verlopen. Afspraak is afspraak en doordat deze partij goed in een team functioneert hebben zij ons echt ontzorgd.

Tim Voskuilen

‘Ik kende Alva Volta, omdat we bij de renovatie van ons huis al zo prettig hadden samengewerkt. Dus toen we bij ons bedrijf de verlichting wilden vernieuwen, dacht ik meteen aan hen. Ook nu verliep alles weer heel plezierig: het vooruitdenken over de beste oplossing, het zoeken naar mooie en betaalbare materialen en natuurlijk de uitvoering. En toen er na een paar weken een lampje stuk ging, heeft hij het direct verholpen!”

Martine Janzen

‘Met Alva Volta maak je duidelijke werkafspraken en ben je zeker van vakkundige medewerkers. Door veel overleg vooraf en gedurende de werkzaamheden wordt er probleemloos vakwerk afgeleverd naar ieder zijn wens. Het meedenken en de flexibiliteit gedurende de werkzaamheden zijn opvallende en prettige bijkomstigheden. Kortom, Alva Volta is een betrouwbare partij voor de grote en kleine klus!’

Erik Diepeveen

Een bedrijf dat met je meedenkt zonder je op kosten te jagen!

Al twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Alva Volta. De laatste keer hebben we een nieuwe keuken gemonteerd en hadden wat wensen. Op een zeer prettige wijze werden enkele vragen gesteld zodat we echt gingen nadenken over de aantallen stopcontacten en de hoeveelheid groepen.
Ik verkoop zelf al meer dan 20 jaar keukens en badkamers en dacht, die maakt mij niets meer wijs. Nou mooi wel dus. Door niet alleen te denken aan wat we nú nodig hebben, maar ons ook te laten nadenken over de toekomst, hebben we het nu beter voor elkaar dan we bedacht hadden. Erik en Stefan: Heel erg bedankt! en tot een volgende keer!

Frank Fiolet

Alva Volta werkt in ons complex voor Woonstede als er appartementen gerenoveerd worden. Zij boden ons als Vereniging van eigenaren snelle ondersteuning bij een calamiteit. Wij waren heel blij dat zij als onderaannemer ook bij de realisatie van ons restaurant betrokken waren. Het is fijn werken met Erik, in overleg is er veel mogelijk. Kortom Alva Volta is aan te bevelen!

Eva Schrijver

‘Zelf ben ik ondernemer en mijn kantoor helpt letselschadeslachtoffers in hun zware strijd tegen ’de verzekeraars’. Vanuit mijn professie ben ik dus gedwongen achterdochtig te zijn en relatief ‘hard’ te onderhandelen. Bij Erik was dat allemaal niet nodig. Alva Volta deed zijn werk perfect, zonder dat je daar omkijken naar had. En dat alles voor een hele redelijke prijs.’

Floris van der Toorn

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.