Nieuwe meterkast plaatsen

Heeft u een nieuwe woning gekocht waarin u de meterkast wilt laten plaatsen door een professional in elektrotechniek? Is uw huidige meterkast in de loop der jaren wat verouderd en wenst u deze graag te vernieuwen? Bij Alva Volta bent u aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn voor het aanleggen van uw meterkast, wij maken het realiteit.

Wanneer is het nodig een nieuwe meterkast te plaatsen?

Het plaatsen van een nieuwe meterkast gebeurt vaak in combinatie met een verbouwing. U wilt bijvoorbeeld uw badkamer of keuken gaan verbouwen. Vaak is dan de oude elektrische installatie niet meer geschikt. Tegenwoordig gebruiken we immers een stuk meer elektrische apparaten dan een aantal jaar geleden. Daarom worden er in de verbouwing vaak meer stopcontacten geplaatst, waarvoor er een nieuwe meterkast nodig is of de oude moet worden uitgebreid.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wij denken graag met u mee om het plaatsen van een nieuwe meterkast vlekkeloos te laten verlopen. Hierover adviseren wij u en bieden u vrijblijvende een offerte aan. Neem hiervoor contact op via 0318 642 709. Het is aan te raden om al tijdens een vroeg stadium van uw verbouwing contact met ons op te nemen. Dan zorgen we samen voor een plezierige bouw of verbouwing van uw huis.

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

N

Particulieren en bedrijven

N

Kwaliteit en goede service

N

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Hoorn 36-38
6713 KR EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl