Groepenkast uitbreiden

Home ยป Groepenkast uitbreiden

Wanneer u steeds meer elektrische apparatuur gaat aansluiten en gebruiken in huis, is het nodig om uw groepenkast of meterkast te laten uitbreiden door een elektraspecialist uit Ede. Doet u dit niet, dan kan het gebeuren dat zekeringen springen of zelfs uitslaan wanneer u meerdere elektrische apparaten tegelijk gebruikt. Dit geldt voornamelijk voor oudere groepenkasten.

Laat uw groepenkast of meterkast uitbreiden door een specialist uit Ede

Maar waarom is het uitbreiden van een oudere groepenkast of meterkast in uw huis vooral belangrijk? Vroeger werd er minder gebruikgemaakt van elektrische apparaten, waardoor er ook minder groepen nodig waren om het gebruik aan te kunnen. Gelukkig is het uitbreiden van het aantal groepen in uw groepenkast of meterkast voor de specialisten van Alva Volta uit Ede heel gemakkelijk. Hierdoor is uw elektrische installatie weer helemaal bij de tijd. Gaat u verbouwen in huis, bijvoorbeeld de keuken of badkamer? Dan is de kans groot dat uw oude elektrische installatie niet meer geschikt is. Alva Volta lost dit probleem voor u op door het uitbreiden van de groepenkast. Wij denken hierbij graag met u mee om tot een gepaste oplossing te komen.

Uw wensen staan voorop wanneer u uw groepenkast laat uitbreiden

Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 642 709 en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn zodat wij u een oplossing op maat kunnen bieden. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u hiervoor natuurlijk altijd even naar ons bellen. 

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

Particulieren en bedrijven

Kwaliteit en goede service

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Lorentzstraat 4-31
6716 AD EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl