Elektricien Veenendaal

U zoekt een professionele en ervaren elektricien in de omgeving van Veenendaal en Barneveld? Dan is Alva Volta Electrotechniek de partner voor u! Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op monteurs die stuk voor stuk voor hun vak staan en een ware passie hebben voor het vak van elektrotechniek. Op deze manier kunnen we u garanderen van hoge mate van kwaliteit en uitstekende service. Hiermee streven we te allen tijde naar een perfect eindresultaat.

Vakwerk verzekerd dé elektricien in regio Veenendaal en Barneveld

Alva Volta Electrotechniek is dé partner voor het verzorgen van alles omtrent uw elektrische installaties. Deze diensten verzorgen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Voor beiden kunnen wij elektrische installaties aanleggen, maar deze ook vernieuwen indien deze verouderd zijn. Wij kunnen u als vakkundige elektricien in de omgeving van Veenendaal en Barneveld, van dienst zijn met verschillende werkzaamheden, waaronder:

  • Plaatsing van extra schakelmateriaal;
  • Plaatsing van rookmelders;
  • Ophangen van verlichting;
  • Aanpassen/vernieuwen van de meterkast;
  • Het maken van data-/cai-aansluitingen;
  • Het maken van alarminstallaties.

Tevens kunnen wij uw installaties en gereedschap keuren volgens de NEN 3140 vorm. Met al onze werkzaamheden kunt u rekenen op vakwerk, maar ook veiligheid. Dit vinden wij belangrijk, want hiermee zorgen we er bij Alva Volta Electrotechniek voor dat u met een goed gevoel kunt wonen of werken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als elektricien in regio Veenendaal en Barneveld? Of wilt u misschien direct een offerte aanvragen bij ons als opticien in regio Veenendaal en Barneveld? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 642 709. Wij denken met u mee om de meest geschikte oplossing voor uw situatie te vinden.


  •  

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

N

Particulieren en bedrijven

N

Kwaliteit en goede service

N

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Hoorn 36-38
6713 KR EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl