Gereedschap keuring NEN 3140

Dient het elektrische gereedschap waar u binnen uw bedrijf gebruik van maakt een keuring volgens de NEN 3140 normen te ondergaan? Dan laat u die natuurlijk uitvoeren door een betrouwbare en ervaren partner zoals Alva Volta Electrotechniek. Het is volgens de ARBO wetgeving verplicht voor een werkgever om zijn medewerkers uitsluitend met kwalitatieve en betrouwbare elektrische gereedschappen te laten werken. Om hier zeker van te zijn, dient de werkgever het elektrische gereedschap binnen het bedrijf periodiek een keuring te laten ondergaan volgens de NEN 3140 norm.

Bij Alva Volta Electrotechniek ondergaat uw gereedschap een betrouwbare keuring naar de NEN 3140 norm

Bij Alva Volta Electrotechniek beschikken we over de juiste certificeringen om de NEN 3140 keuring uit te voeren. Tevens hebben we hier jarenlang ervaring mee. Hierdoor kunnen we u ervan garanderen dat de NEN 3140 keuring van uw gereedschap op betrouwbare wijze gebeurt. Op basis van de keuring ontvangt u van ons een volledige inventarisatielijst en worden alle gereedschappen voorzien van een identificatiesticker. Wij keuren uw gereedschap op basis van de 3 onderwerpen uit de NEN 3140 norm:

  • Elektrische installaties moeten veilig te gebruiken zijn;
  • Elektrische gereedschappen moeten veilig te gebruiken zijn;
  • Personen die aan en in de omgeving van elektrische installaties werken, moeten geïnstrueerd zijn betreft de veiligheid.

U maakt eenvoudig een afspraak voor het laten keuren van de elektrische gereedschappen binnen uw bedrijf door contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u naar 0318 642 709. Heeft u nog vragen over de keuringen die wij uitvoeren of één van onze andere diensten? Deze beantwoorden wij graag voor u. U kunt hiervoor dan ook altijd even bellen.

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

N

Particulieren en bedrijven

N

Kwaliteit en goede service

N

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Hoorn 36-38
6713 KR EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl