Stoppenkast uitbreiden

Wanneer u bezig bent met een verbouwing aan uw woning, moet u vaak ook de stoppenkast uitbreiden. In de meeste huizen, is de stoppenkast geïnstalleerd op de situatie van de tijd waarin het huis werd gebouwd of gerenoveerd. Doordat we in de loop der jaren steeds meer elektrische apparaten zijn gaan gebruiken, hebben we hier ook meer stopcontacten en dus meer stoppen nodig. Alva Volta is u graag van dienst met het uitbreiden van uw stoppenkast.

Ontvang persoonlijk advies wanneer u uw stoppenkast wilt laten uitbreiden

U zit middenin een verbouwing en wilt hierbij meteen uw stoppenkast laten uitbreiden. Maar hoeveel extra stoppen heeft u nodig? Dat heeft te maken met het aantal stopcontacten dat u nodig heeft en waar u deze wilt plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over hoe u uw huis elektrotechnisch wilt laten inrichten. Wij adviseren u hier graag over, zodat het uitbreiden van uw stoppenkast op de best mogelijke manier gebeurt.

Bel ons en ervaar een plezierige verbouwing van uw huis

Door samen te werken maken we de beste keuzes en gebeurt het uitbreiden van uw stoppenkast op de best mogelijke manier. Samen met u streven we naar een zo laag mogelijk energieverbruik en een zo hoog mogelijk gebruiksgemak. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of meteen een offerte aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0318 642 709.

N

Particulieren en bedrijven

N

Kwaliteit en goede service

N

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Hoorn 36-38
6713 KR EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl