Keuren elektrisch gereedschap

Het periodiek laten keuren van elektrisch gereedschap is verplicht gesteld door de ARBO. Hierbij wordt gekeken of uw apparatuur nog voldoet aan de NEN 3140 norm. Door uw elektrische apparaten regelmatig een keuring te laten ondergaan, garandeert u uw medewerkers van deugdelijke en veilige apparaten om mee te werken. Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor de keuring van uw elektrische apparaten? Alva Volta is dé partner voor u!

Voorkom problemen door het regelmatig laten keuren van elektrisch gereedschap

Hoewel u er alles aan doet om zo veilig mogelijk te werken, kan het altijd voorkomen dat er een bedrijfsongeval plaatsvindt. In het geval er een ongeluk gebeurt binnen uw bedrijf, komt de arbeidsinspectie langs om de werksituatie te onderzoeken. Tijdens dit onderzoek wordt er ook gekeken of het elektrisch gereedschap waarmee u werkt is gekeurd en voldoet aan de NEN 3140 norm. Door uw gereedschap tijdig te laten keuren, zorgt u ervoor dat u goed door een eventueel onderzoek van de arbeidsinspectie komt.

Wat houdt de NEN 3140 precies in?

Wanneer u ons inschakelt voor een keuring van uw elektrische apparaten, voeren wij deze keuring uit op basis van de NEN 3140 norm. Deze norm bestaat uit drie onderdelen, namelijk:

  • De elektrische installatie moet veilig te gebruiken zijn.
  • Het elektrische gereedschap moet veilig te gebruiken zijn.
  • Iedereen die aan en in de omgeving van elektrische installaties werkt moet goed geïnstrueerd zijn over de veiligheid.

Blijkt na de keuring van uw elektrische apparaten dat ze voldoen aan de NEN 3140 norm? Dan ontvangt u een volledige inventarisatielijst van uw gereedschap en krijgt elk gereedschap een identificatiesticker.

Laat u uw elektrisch gereedschap door ons keuren?

Wilt u zeker weten dat de elektrische apparaten waarmee u werkt volledig veilig in gebruik zijn? En wilt u goed voorbereid zijn in het geval de inspectie langskomt bij uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor belt u naar het volgende nummer: 0318 642 709. Ook voor vragen of als u meer informatie wilt, kunt u ons via dit nummer altijd bellen.

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

N

Particulieren en bedrijven

N

Kwaliteit en goede service

N

Perfect eindresultaat

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alva Volta Electrotechniek

Hoorn 36-38
6713 KR EDE

T: 0318 642 709
E: info@alvavolta.nl